Image
0162-317112
info@pro-creative.nl
Video Brochure

Het WOW effect van een Videobox!


Onze promotionele Videoboxen zijn op maat gemaakt en innovatief met een ingebouwd hoogwaardige beeldscherm en luidspreker. Eenmaal geopend, wordt de voorgeprogrammeerde video of een aangepast bericht automatisch opgestart. Dit bericht kan specifiek worden gericht aan de ontvanger van de videobox, waardoor een unieke en gedenkwaardige ervaring ontstaat. Met Video boxen kunt u een krachtig statement maken met uw marketingvideo-inhoud, ongeëvenaard door andere advertentiemogelijkheden.

De Videoboxen zijn speciaal ontworpen voor het presenteren van promotionele artikelen, productmonsters, relatiegeschenken of andere marketingartikelen. Omdat elke videobox tot op zekere hoogte uniek is, werken we nauw met u samen om het juiste product te creëren dat aan uw behoeften voldoet. Dit omvat het maken van een op maat gemaakt grafisch ontwerpsjabloon en lasergesneden schuiminleg om uw items te huisvesten, of het nu flessen wijnen of een ingebonden bedrijfsrapport is.

Wat zijn de voordelen van een video box?

Op maat gemaakt voor elke klant

Een van de meest indrukwekkende aspecten van een videobox is dat ze op maat worden ontworpen en geproduceerd, volledig uniek voor uw marketingactiviteiten en/of productiepresentatie. Van full color bedrukking tot schuiminleg.

Inbouw modules

Met losse inbouw module kunt u zelf een videobox en of een POS Video display maken. Afhankelijk van uw toepassing kunnen deze modules met meerdere knoppen aan de voor-of achterkant worden voorzien.

Directe aandacht

Met videoboxen zijn er geen instructies, downloads, veiligheidsinstructies of veiligheidsoverwegingen. Open het deksel en de video begint af te spelen. De inhoud wordt prachtig gepresenteerd voordat uw alles heeft ontdekking.

Schermgrootte

Al onze schermen zijn HD/IPS en verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van 4.3” tot 10.1”. Hoewel we niet hebben vastgesteld dat de grootte van invloed is op het rendement, is het belangrijkste dat het in verhouding ideaal uitziet.

Video's

We laden video-inhoud zonder extra kosten tijdens de productie. Er kunnen zoveel bestanden worden opgenomen als de capaciteit toelaat en op elk moment te wijzigen.

Gericht om impact te creëren

De impact van een videobox ligt in het presenteren van het doos zelf. Een combinatie van een gedrukt mededeling, videopresentatie en productpresentatie in één. Het maakt en laat een grote indruk achter op elke ontvanger.

NFC Technologie

In een wereld die nu mobieler dan ooit is, is de mogelijkheid om mobiele engagementen te stimuleren. Voeg NFC technologie in de Video Brochure en haal meer uit reclame campagne. Ook benieuwd naar de mogelijkheden?  Lees meer >>

Bedrukkingen

Al onze video brochures zijn inclusief full color bedrukking met een keuze uit glanzend of mat laminaat. Extra mogelijkheid is onder meer spot-UV, folie, PMS-kleuren, reliëfdruk en meer.

In 't kort de belangrijkste eigenschappen!

Beeldschermen

Al onze schermen zijn meestal in HD/IPS en variërend van 2.4” tot 10.1”. Hoewel we niet hebben vastgesteld dat de grootte van invloed is op het rendement, is het belangrijkste dat het in verhouding ideaal uitziet.

Inch
GrootteResolutie
2.4"48 x 36 mm320 x 240 px
4.3"94 x 54 mm480 x 272 px
4.5" IPS97 x 54 mm800 x 480 px
5" IPS108 x 60 mm854 x 480 px
7" HD/IPS152 x 85 mm1024 x 600 px
10" HD/IPS217 x 120 mm1280 x 800 px


Met hoge resolutie van de HD beeldscherm, heeft u heldere en scherpe beeldweergave dan de standaard beeldscherm.

IPS-beeldschermen
IPS technologie zorgt voor een hogere helderheid, beter contrast, hogere resolutie en inkijkhoek van 178 graden.

Geschikt voor:

- Medische informatie
- Publiek relaties
- Doelgroep marketing
- Markting communicatie
- Merkidentificatie
- Evenementen en tentoonstellingen
- Aankondigingen
- Persoonlijk uitnodiging
- Verkoop hulpmiddelen
- Productie informatie 
- Luxe visitiekaartjes
- Direct mailing

Depo Video Brochure

Aanvraag Video Brochures

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input
Logo
Adres: Lage Ham 190 | 5102 AE Dongen
Telefoon: +31 (0)162 - 317 112
Emailinfo@pro-creative.nl
Skype: Pro_crea

Kamer van Koophandel: 17255755
BTW nummer: NL001668351B29

Over ProCreative

ProCreative relatiegeschenken & promotieartikelen is gevestigd in Dongen. Wij zijn gespecialiseerd in innovatieve gadgets. In combinatie met ons kantoor en vaste partners in China, stelt ons in staat om promotieartikelen op maat te maken en in te kunnen spelen op de laatste trends en originele relatiegeschenken. De uitgangspunten zijn hierbij altijd de juiste kwaliteit, kleine minimum-orders, korte levertijden en de beste prijs in de markt. Wij zien ons zelf als een “kleine speler” in de markt. Dit houdt in dat wij vanwege scherpe condities voor de meest gangbare artikelen dezelfde of lagere prijzen kunnen hanteren als de grote spelers.

Lees meer >>